Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kipsalade
PT20M
Gegrilde kipsalade
Een heerlijk gegrilde kipsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
landanakaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kipsalade te bereiden
Snijd de kipfilet in repen van ca. 2 cm en grill deze in een grillpan. Halveer de druiven. Snijd de Landana OLIJF & TOMAAT in blokjes en bak de notenmelange kort in een droge koekenpan.
Meng de slamelange, gegrilde kip, blokjes Landana OLIJF & TOMAAT, druiven en de notenmelange in een schaal. Meng daarna de ingrediënten van de dressing goed door elkaar en sprenkel deze over de salade.
Lekker met een verse ciabatta en (zelfgemaakte) tapenade.
Meng de slamelange, gegrilde kip, blokjes Landana OLIJF & TOMAAT, druiven en de notenmelange in een schaal. Meng daarna de ingrediënten van de dressing goed door elkaar en sprenkel deze over de salade.
Lekker met een verse ciabatta en (zelfgemaakte) tapenade.