Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn
PT30M
Gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn
Een heerlijk gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn te bereiden
Wrijf de lamskoteletjes in met zout en pepper en besprenkel ze met olijfolie.Laat dit 5 min.intrekken.Pel de knoflook en snijd de teen in dunne plakjes.Verhit 3 eetl.olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook heel zachtjes aan.Schep de tomaatjes erdoor en wat zout.Bak de tomaatjes al omscheppend 1-2 min.Verwarm de grillpan tot deze gloeiend is en rooster de lamskotoletjes in ca.6 min.mooi bruin en van binnen rose.Hak de rozemarijn fijn.Leg de lamskotoletjes op 4 warme borden en verdeel de tomaatjes en rozemarijn erover.
margreth zegt: