Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde scampi met salsa verde
PT20M
Gegrilde scampi met salsa verde
Een heerlijk gegrilde scampi met salsa verde recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
326 kCal energie
34,6 Gram eiwit
19,9 Gram vet
2,1 Gram koolhydraten
34,6 Gram eiwit
19,9 Gram vet
2,1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde scampi met salsa verde te bereiden
- Spoel de kappertjes in water en laat ze uitlekken. Hak met een mes de peterselieblaadjes, de munt, kappertjes, ansjovis en knoflook. Doe dit mengsel in een kleine slakom en voeg er mosterd, citroensap en de olijfolie aan toe. Kruid met peper.
- Kruid de scampi met peper en zout en besprenkel met olie. Bak ze op een hete grillplaat 1 minuut aan elke kant.
- Serveer de scampi met de salsa verde en een radicchiosalade aangemaakt met olijfolie, citroensap, peper en zout. Geef er bijvoorbeeld nieuwe gebakken aardappeltjes met rozemarijn bij.