KookJij

Gegrillde (in Mojito Gemarineerde) Garnalen

Een heerlijk gegrillde (in mojito gemarineerde) garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 - 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrillde (in Mojito Gemarineerde) Garnalen te bereiden

1).Doe de gesnipperde blaadjes en ui samen met de suiker in een kom en kneus en mix het door elkaar.
2).Doe de rest van de ingrediënten er bij en roer net zo lang tot alle suiker en zout is opgelost.
3).Doe de mojito marinade in een herafsluitbare plastic zak en doe daarbij de te marineren garnalen . Laat ze NIET langer dan 20 minuten marineren. Langer marineren betekent dat de garnalen "gekookt" worden in het alcohol-limoensap mengsel en daarbij wordt de structuur aangetast.
4).Rijg de garnalen aan de stokjes.
5).Verhit een grillpan tot die zinderend heet is en bestrijk met rijstolie. Leg de garnalen er per zijde 2 minuten op.
6).Verdeel de garnalen over de bordjes en gier er een beetje limoensap over.
Garneer met takjes groen (mint, koriander, enz.)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst