KookJij

Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten

Een heerlijk gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten te bereiden

Meng het gehakt met de ricotta en de fijngesneden basilicum.Breng op smaak met (veel)zout en versgemalen peper.Kneed het ricottamengsel goed door en vorm er met vochtige handen 18 kleine balletjes van.Leg de pijnboompitten op een bord en rol de gehaktballetjes erdoorheen.Druk ze goed aan.Bak de gehaktballetjes in de olie rondom op middelhoog vuur in 20 minuten gaar.Serveer ze met de tomatentapenade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst