Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
PT20M
Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
Een heerlijk gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten te bereiden
Meng het gehakt met de ricotta en de fijngesneden basilicum.Breng op smaak met (veel)zout en versgemalen peper.Kneed het ricottamengsel goed door en vorm er met vochtige handen 18 kleine balletjes van.Leg de pijnboompitten op een bord en rol de gehaktballetjes erdoorheen.Druk ze goed aan.Bak de gehaktballetjes in de olie rondom op middelhoog vuur in 20 minuten gaar.Serveer ze met de tomatentapenade.