Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes (Variatie Nr. Zoveel)
PT50M
Gehaktballetjes (Variatie Nr. Zoveel)
Recept ietsje anders? Ja!
Bereidingswijze ietsje anders? Ja!
Dus toch wel even de moeite waard om te worden vermeld.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes (Variatie Nr. Zoveel) te bereiden
- Meng alle ingredienten voor de gehakt-mix en draai daar balletjes van ter grootte van golfballen.
- Bekleed een ovenbakplaat met bakpapier en vet dat in.
- Leg alle balletjes op het bakpapier en kwast alle balletjes in met de olijfolie.
- Schuif het geheel in het midden van de oven en kijk na 30 minuten of de balletjes gaar genoeg zijn. De kerntemperatuur moet dan ± 75 graden Celsius zijn.
- Dien de balletjes op met een tomatensaus.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Je kunt hierbij alles drinken