Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbrood gevuld met puree
PT30M
Gehaktbrood gevuld met puree
Een heerlijk gehaktbrood gevuld met puree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbrood gevuld met puree te bereiden
Gehakt mengen met het eike, chapelure, mosterd en kippenkruiden.
Aardappelen in stukken snijden gaar koken en afgieten. Pureer en kruid naar smaak af met peper, zout en muskaatnoot.
Sjalotjes zeer fijn snijden deze mengen onder de puree samen met de bieslook en een scheutje olijfolie.
Maak twee mooie balletjes van het gehakt en duw deze plat, verdeel de puree op het gehakt. Vouw voorzichtig dicht en rol opnieuw op ( voorzichtig de puree mag niet door het gehakt komen ).
Bak de gevulde gehakt ballen gaar.
Aardappelen in stukken snijden gaar koken en afgieten. Pureer en kruid naar smaak af met peper, zout en muskaatnoot.
Sjalotjes zeer fijn snijden deze mengen onder de puree samen met de bieslook en een scheutje olijfolie.
Maak twee mooie balletjes van het gehakt en duw deze plat, verdeel de puree op het gehakt. Vouw voorzichtig dicht en rol opnieuw op ( voorzichtig de puree mag niet door het gehakt komen ).
Bak de gevulde gehakt ballen gaar.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
apu zegt:
derbyke zegt: