Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbrood met bospeen en puree
PT40M
Gehaktbrood met bospeen en puree
Een heerlijk gehaktbrood met bospeen en puree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbrood met bospeen en puree te bereiden
Vet ovenschaal in met 1 theelepel olie.Klop 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel honing en 2 theelepels mosterd.Meng gehakt met ham,sjalotje mosterd,havermout,gehaktkruiden,ei en peterselie.Vorm langwerpige broodjes,leg in ovenschaal en bestrijk met 11/2 eetlepel oliemengsel.Zet 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.Kook wortels,giet af en meng met de resthoningolie.Bak laatste 10 minuten mee in de oven.Maak aardappelpuree met klontje boter en melk.