Recept
« Terug naar recepten
Gehaktprutje
PT15M
Gehaktprutje
Een heerlijk gehaktprutje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renate Kemner
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktprutje te bereiden
Fruit de ui zachtjes aan en bak het gehakt rul en breng op smaak met zout en peper. Doe het blikje maïs bij de gehakt en warm dit door. Roer de tomatenpuree en de roomkaas door het mengsel en breng op smaak met je favoriete kruiden. Voeg eventueel nog wat extra roomkaas toe. Voeg als laatste nog 1 of 2 eetlepels gedroogde bieslook toe en gaar alles nog even goed door.
Mijn kookverhaal (Renate Kemner)
Dit recept heb ik in mijn studententijd verzonnen en er valt eindeloos mee te variëren. Iedere keer maak ik hem weer anders en het smaakt nog steeds goed.
renate84 zegt: