Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas Quiche
PT30M
Geitenkaas Quiche
Een heerlijk geitenkaas quiche recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Recept van een Franse buurvrouw
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas Quiche te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit over de vorm. Klop de eieren los in een kom, voeg de crème fraîche toe en klop die mooi los. Voeg er wat zout en peper aan toe. Knip of snij de blaadjes munt in fijne reepjes. Meng dit door het ei/crème fraîchemengsel. Maak de beide geitenkaas fijn en vermeng deze.. Verdeel de geitenkaas over het bladerdeeg. Schenk het eimengsel over de geitenkaas. Breng nog iets op smaak met peper. Bak de quiche in 20/30 minuten gaar. Zowel warm als koud te serveren.
Gissie zegt:
groetjes Gissie