Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa
PT45M
Geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa
Een heerlijk geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa te bereiden
Bereid de tarly volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat op een bord afkoelen. Snijd driekwart van de munt fijn en meng samen met de kaas door de tarly. Vorm er kleine balletjes van. Roer de aardbeien om met de rode peper, azijn en het citroensap. Breng op smaak met suiker en zout. Schep de salsa in mooie glaasjes en verdeel de kaasballetjes erover. Garneer met de munt.
Mijn kookverhaal (Lidia V)
Dit is een voorgerecht, maar wij maken het ook wel een als snack succes verzekerd.