KookJij

Geitenkaasdip

Een heerlijk geitenkaasdip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaasdip te bereiden

Snij de het sjalotje en knoflook fijn. Meng al de ingredienten,proef en voeg indien nodig nog wat kruiden ,azijn of siroop toe. In plaats van tijm kan je ook rozemarijn gebruiken. De massa mag niet te dun worden.Zet minstens 1 uur in de koelkast voor het opdienen. Smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst