KookJij

Geitenkop

Een heerlijk geitenkop recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron: HdV
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkop te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 gr, smeer de geitenkop in met zout en peper en bak hem in de oven gedurende 3/4 uur.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Leuk om te maken.
Het lekkere zit in de kop zelf. Even diep inademen en dan de gegaarde resten eruit halen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Ja, het is echt lekker. Als je Googelt kom je erachter dat het in diverse landen een lekkernij is.
Ga het niet meer maken, je moet echt je best doen om het lekkere eruit te halen, maar de moeite waard.
grt Hans
Ik wil ook graag eens hoofdkaas maken, maar heb dan een varkenskop en poten nodig.:):):)
slaatje

slaatje zegt:
Hans durft hoor!!!!
dorry55

dorry55 zegt:
Heb je het echt zelf gemaakt en gegeten??? Ik ben best ergens voor in maar het nut hiervan!! Brrr en misschien is het wel lekker, tenslotte maakte mijn vader hoofdkaas van een varkenskop. Overigens heb ik daar zover ik weet nooit van gegeten maar er waren mensen die het bestelde bij mijn vader.
slaatje

slaatje zegt:
Hans, je hebt helemaal gelijk, ik wordt misselijk bij de gedachte alleen al, hoe kom je er op??? Groetjes Gerda. Om dit leeg te halen heb je een (gas)masker nodig, bah bah en nog eens bah.
gea

gea zegt:
Ik vind fotootjes bij de gerechten altijd erg leuk!!! Ik geloof niet dat ik hier een foto bij zou willen zien! Maar erg leuk dat er ook dit soort gerechten worden geplaatst!!!!
Anna

Anna zegt:
Ik moet er ook even niet aan denken, zo'n gehalveerde kop op m'n bordje:(:?
apu

apu zegt:
Gadver!!:o haha, ik snap dat er mensen zijn die dit eten maar ik word al misselijk bij de gedachte ;);)