Leuk om te maken.
Het lekkere zit in de kop zelf. Even diep inademen en dan de gegaarde resten eruit halen.
Recept
« Terug naar recepten
Geitenkop
PT60M
Geitenkop
Een heerlijk geitenkop recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkop te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 gr, smeer de geitenkop in met zout en peper en bak hem in de oven gedurende 3/4 uur.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
dorry55 zegt:
slaatje zegt:
gea zegt:
apu zegt:
hns zegt:
Ga het niet meer maken, je moet echt je best doen om het lekkere eruit te halen, maar de moeite waard.
grt Hans
Ik wil ook graag eens hoofdkaas maken, maar heb dan een varkenskop en poten nodig.:):):)