Recept
« Terug naar recepten
Gekarameliseerde asperges met appel
PT20M
Gekarameliseerde asperges met appel
Een heerlijk gekarameliseerde asperges met appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekarameliseerde asperges met appel te bereiden
Schil de appels en snijd ze in partjes. Verhit een pan met een beetje olie op hoog vuur.
Voeg de partjes appel en in stukjes gesneden asperge toe. Laat ze 1 minuut bakken, draai het vuur uit en strooi de suiker over het geheel. Blijf met de pan schudden zodat de suiker niet aanbakt.
Verdeel het mengsel over kleine schaaltje. Bestrooi met fijngehakte basilicum.
Voeg de partjes appel en in stukjes gesneden asperge toe. Laat ze 1 minuut bakken, draai het vuur uit en strooi de suiker over het geheel. Blijf met de pan schudden zodat de suiker niet aanbakt.
Verdeel het mengsel over kleine schaaltje. Bestrooi met fijngehakte basilicum.