Recept
« Terug naar recepten
Gekruide broodstengels
PT30M
Gekruide broodstengels
Een heerlijk gekruide broodstengels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekruide broodstengels te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng de olie met de knoflook, de tomaat en de peterselie. Breng op smaak met een snuifje peper en zout. Leg het brood in een grote braadslede. Giet de olie erover uit en meng alles goed door met je handen. Bak in ca. 15 minuten knapperig in de voorverwarmde oven.
Meng de olie met de knoflook, de tomaat en de peterselie. Breng op smaak met een snuifje peper en zout. Leg het brood in een grote braadslede. Giet de olie erover uit en meng alles goed door met je handen. Bak in ca. 15 minuten knapperig in de voorverwarmde oven.