Recept
« Terug naar recepten
Gele aardappeltjes met tandoori-kip
PT30M
Gele aardappeltjes met tandoori-kip
Een heerlijk gele aardappeltjes met tandoori-kip recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Schotland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gele aardappeltjes met tandoori-kip te bereiden
Kook de krieltjes met de kerrie,de kurkuma en wat zout gaar. Snijd de kipfilet in stukjes en meng deze met de tandoori-pasta en met de yoghurt.Marineer de kip 15 minuten in dit mengsel.Giet de krieltjes als ze gaar zijn af.Snipper het teentje knoflook en het lente-uitje fijn.Rijg de stukjes kip aan een sateprikker en leg deze onder een hete grill,draai naar 5 minuten om en grill tot het vlees bruin en gaar is.