Recept
« Terug naar recepten
Gemalen rundsfilet hartig gekruid
PT10M
Gemalen rundsfilet hartig gekruid
Een heerlijk gemalen rundsfilet hartig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemalen rundsfilet hartig gekruid te bereiden
Sjalotjes fijn snijden houd 1 aan de kant en snijd in fijne ringen voor afgarnering.
Bieslook fijn snijden.
Augurk in fijne blokjes snijden.
Meng al de boven vernoemde ingredienten samen en smeer op een boterham of een pistoleke.
Bieslook fijn snijden.
Augurk in fijne blokjes snijden.
Meng al de boven vernoemde ingredienten samen en smeer op een boterham of een pistoleke.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Ik heb er nog wat grof gemalen zeezout bij gedaan, prima!
Anna zegt:
Hilde Dumont zegt: