Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop
PT30M
Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop
Een heerlijk gemarineerde kipspiezen met maestrichter stroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Frutesse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop te bereiden
Snij de kipfilet in blokjes van ca. 2 cm.
Roer de Frutesse Maestrichter stroop los met de olie en de sambal. Meng dit door de kipfilet en laat het geheel 2 uur marineren in de koelkast.
Maak de paprika en de uien schoon.
Snij de paprika in 16 stukjes en de uien in 8 partjes. Rijg om en om de kipfilet, de paprika en ui aan houten of metalen spitjes.
Rooster ze boven gloeiend hete houtskool in 10 minuten bruin en gaar.
Keer de spitjes regelmatig.
Roer de Frutesse Maestrichter stroop los met de olie en de sambal. Meng dit door de kipfilet en laat het geheel 2 uur marineren in de koelkast.
Maak de paprika en de uien schoon.
Snij de paprika in 16 stukjes en de uien in 8 partjes. Rijg om en om de kipfilet, de paprika en ui aan houten of metalen spitjes.
Rooster ze boven gloeiend hete houtskool in 10 minuten bruin en gaar.
Keer de spitjes regelmatig.
apu zegt: