Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde olijven
PT30M
Gemarineerde olijven
Een heerlijk gemarineerde olijven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jaap van den Oever
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde olijven te bereiden
De olijven goed en vaak afspoelen, daarna ook zorgen dat de olijven droog zijn.
Meng de ingrediënten samen met olijfolie en de olijven en doe ze in een wekpot.
Minstens 2 weken laten staan in de
koelkast en klaar is Jaap
Meng de ingrediënten samen met olijfolie en de olijven en doe ze in een wekpot.
Minstens 2 weken laten staan in de
koelkast en klaar is Jaap
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wouros zegt:
Met zelf inmaken wordt bedoeld dat je vruchten of groenten rauw verwerkt door ze b.v. te wecken.
En in dit geval: ze plukt van je eigen olijvenboom.
jvandenoever zegt:
jvandenoever zegt: