Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde vis van Allain Caron
PT45M
Gemarineerde vis van Allain Caron
Een heerlijk gemarineerde vis van allain caron recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan de Vries
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Alain Caron
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde vis van Allain Caron te bereiden
BEREIDING:
De vissen spoelen onder de kraan en drogen op keukenpapier.
Laat ze vervolgens 1 uur marineren in een schaal met:
¾ dl. olijfolie
limoensap
knoflook (geperst)
zout – peper
Breng een pan met gezouten water aan de kook en zet tevens een bak met ijswater klaar.
Maak de haricots verts schoon en kook ze een paar minuten, zonder deksel op de pan.
Neem ze eruit en doe ze direct in het ijswater en laat ze daarna uitlekken.
Was de courgettes en de tomaatjes.
Snijd de courgettes in dunne plakjes.
Verwarm ¾ dl. olijfolie en bak hierin eerst de courgettes goed aan en laat vervolgens de tomaatjes en de haricots verts nog 5 min. meebakken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm een antiaanbakpan zonder vet.
Als de pan heet is, legt u de vis met de marinade erin en bakt hem 3 minuten aan beide kanten.
Schep de groenten op de borden, leg de vis er bovenop en schenk het vocht uit de pan er omheen.
De vissen spoelen onder de kraan en drogen op keukenpapier.
Laat ze vervolgens 1 uur marineren in een schaal met:
¾ dl. olijfolie
limoensap
knoflook (geperst)
zout – peper
Breng een pan met gezouten water aan de kook en zet tevens een bak met ijswater klaar.
Maak de haricots verts schoon en kook ze een paar minuten, zonder deksel op de pan.
Neem ze eruit en doe ze direct in het ijswater en laat ze daarna uitlekken.
Was de courgettes en de tomaatjes.
Snijd de courgettes in dunne plakjes.
Verwarm ¾ dl. olijfolie en bak hierin eerst de courgettes goed aan en laat vervolgens de tomaatjes en de haricots verts nog 5 min. meebakken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm een antiaanbakpan zonder vet.
Als de pan heet is, legt u de vis met de marinade erin en bakt hem 3 minuten aan beide kanten.
Schep de groenten op de borden, leg de vis er bovenop en schenk het vocht uit de pan er omheen.