Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde tilapiafilet met tomaatjes
PT15M
Gepaneerde tilapiafilet met tomaatjes
Een heerlijk gepaneerde tilapiafilet met tomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde tilapiafilet met tomaatjes te bereiden
Visfilets aan beide kanten met peper en zout bestrooien. Bloem op plat bord strooien en de visfilets er een voor een doorwentelen. Overtollige bloem eraf schudden. In een grote koekenpan boter verhitten. De visfilets 3 minuten bakken. Tomaatjes erbij leggen, met peper en zout bestrooien en geheel nog 6 minuten bakken. Vis regelmatig keren. Visfilets en tomaatjes over 4 borden verdelen. Peterselie over de vis strooien.
didi zegt: