Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges
PT60M
Gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges
Een heerlijk gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Restaurant het Weeshuys
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges te bereiden
Prepareer de kalfshaas. Kook de asperges en snijd van elk de onderstukjes af. Maak een droge puree van aardappel, de aspergestukjes, boter, peper en zout. Wikkel in katenspek en bak kort in de oven. Pocheer het vlees in de jus de veau en jus de cépes tot een kerntemperatuur van 46 graden en laat minimaal 15 minuten rusten. Kook het pocheer vocht in, passeer en monteer met boter. Grill de asperges en glaceer ze met boter en kippenfond. Kook de groene asperges en spinazie in melk, pureer, breng op smaak met zout en peper en schuim op met de staafmixer.