Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen
PT45M
Gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen
Een heerlijk gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lacroix.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen te bereiden
Blancheer de broccoliroosjes in gezouten kokend water.
Koel ze af onder koud stromend water. Meng de fijngehakte ui met de garnaaltjes en de dille.
Spreid de roggevleugelfilets open met de glanzende kant naar boven. Kruid met peper en zout en verdeel de garnaaltjes over de filets.
Vouw de roggevleugelfilets dicht zodat de garnaaltjes ingesloten zitten.
Breng de fond en de witte wijn aan de kook en pocheer de pakketjes hierin. Schep ze in een diep bord en warm de aardappeltjes en de broccoli op in de fond.
Serveer de filets met de broccoli en de aardappeltjes en een beetje kookvocht. Werk af met enkele garnaaltjes.
Koel ze af onder koud stromend water. Meng de fijngehakte ui met de garnaaltjes en de dille.
Spreid de roggevleugelfilets open met de glanzende kant naar boven. Kruid met peper en zout en verdeel de garnaaltjes over de filets.
Vouw de roggevleugelfilets dicht zodat de garnaaltjes ingesloten zitten.
Breng de fond en de witte wijn aan de kook en pocheer de pakketjes hierin. Schep ze in een diep bord en warm de aardappeltjes en de broccoli op in de fond.
Serveer de filets met de broccoli en de aardappeltjes en een beetje kookvocht. Werk af met enkele garnaaltjes.