KookJij

Gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen

Een heerlijk gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lacroix.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde roggevleugelfilet gevuld met grijze garnalen te bereiden

Blancheer de broccoliroosjes in gezouten kokend water.
Koel ze af onder koud stromend water. Meng de fijngehakte ui met de garnaaltjes en de dille.
Spreid de roggevleugelfilets open met de glanzende kant naar boven. Kruid met peper en zout en verdeel de garnaaltjes over de filets.
Vouw de roggevleugelfilets dicht zodat de garnaaltjes ingesloten zitten.
Breng de fond en de witte wijn aan de kook en pocheer de pakketjes hierin. Schep ze in een diep bord en warm de aardappeltjes en de broccoli op in de fond.
Serveer de filets met de broccoli en de aardappeltjes en een beetje kookvocht. Werk af met enkele garnaaltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst