Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde vis met peterseliesaus
PT30M
Gepocheerde vis met peterseliesaus
Een heerlijk gepocheerde vis met peterseliesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde vis met peterseliesaus te bereiden
- Droog de gewassen stukken vis. Pocheer ze gaar in visbouillon in circa 15 minuten. Meng in een kom de yoghurt met de mosterd en het citroensap. Laat dit mengsel au bain marie goed opwarmen (maar niet koken). Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte peterselie toe. Schep de saus over de vis en versier met enkele schijfjes citroen. Lekker met gestoofde seizoensgroenten en pasta of puree.