KookJij

Gepocheerde vis met peterseliesaus

Een heerlijk gepocheerde vis met peterseliesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde vis met peterseliesaus te bereiden

  1. Droog de gewassen stukken vis. Pocheer ze gaar in visbouillon in circa 15 minuten. Meng in een kom de yoghurt met de mosterd en het citroensap. Laat dit mengsel au bain marie goed opwarmen (maar niet koken). Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte peterselie toe. Schep de saus over de vis en versier met enkele schijfjes citroen. Lekker met gestoofde seizoensgroenten en pasta of puree. 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst