Recept
« Terug naar recepten
Gerookte zalm met avocadomousse
PT20M
Gerookte zalm met avocadomousse
Een heerlijk gerookte zalm met avocadomousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookhoek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte zalm met avocadomousse te bereiden
Schil de avocado's, snijd ze in schijfjes en prak deze met een vork.
Besprenkel meteen met citroen.
Meng het avocadovlees met de room en de fijngesneden kruiden.
Kruid gul met zout en zuinig met cayennepeper.
Spreid de sneden zalm uit en schep op elk ervan wat avocadomoes.
Rol ze vervolgens op, wikkel ze in vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast.
Snipper de ui.
Leg op elk bord twee zalmrolletjes en versier met de ui, de dille en de kerstomaatjes.
Besprenkel meteen met citroen.
Meng het avocadovlees met de room en de fijngesneden kruiden.
Kruid gul met zout en zuinig met cayennepeper.
Spreid de sneden zalm uit en schep op elk ervan wat avocadomoes.
Rol ze vervolgens op, wikkel ze in vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast.
Snipper de ui.
Leg op elk bord twee zalmrolletjes en versier met de ui, de dille en de kerstomaatjes.
kooktan zegt: