Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde forel in een spekjasje
PT35M
Geroosterde forel in een spekjasje
Dit heerlijke vis gerecht moet je echt eens proberen
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
725 kCal energie
54 Gram eiwit
40 Gram vet
34 Gram koolhydraten
54 Gram eiwit
40 Gram vet
34 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde forel in een spekjasje te bereiden
- Verwarm de de oven voor op 200 *C .
- Bestrooi de vis aan beide zijden met zout en wikkel in ontbijtspek.
- Leg de vis pakketjes naast elkaar in de ovenschaal en zet 12-15 minuten in het midden van de oven.
- Verhit ondertussen de olie en bak hierin de krieltjes.
- Kook de sugarsnaps en de wortels beetgaar.
- Meng de ingredienten voor de dressing en schep met de tomaten door de sla.
- Meng de zure room met paprikapoeder, zout en peper en bestrijk de forellen ermee.
- Zet ze nog 4-5 minuten terug in de oven.
- Bestrooi de krieltjes met de peterselie.
- Serveer de vis met de krieltjes, sugarsnaps, wortel en de salade.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
je kan voor dit recept ook peultjes of kabeljauw gebruiken