KookJij

Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd

Een heerlijk geroosterde kippenvleugeltjes met zaanse mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd te bereiden

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Leg de kippenvleugeltjes/drumsticks in een grote kom en bestrooi deze met zout en peper.
Schep de olijfolie en mosterd er doorheen. Wrijf alles goed in het vlees.
Verdeel de kip gelijkmatig over de bakplaat. Rooster de kip in het midden van de oven in een half uurtje goudbruin en gaar. Schep ze intussen een paar maal snel om; de mosterd mag niet verbranden.
Doe de kip op een schaal en strooi de peterselie er overheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

HENNY

HENNY zegt:
Hoi Janny jij heb een goed recept voor in de oven dit speekt mijn wel aan ik hou ook veel van drumsticks zeker met mosterd er door heen zeker dat is zo lekker maar je moet wel van de drumsticks met de mosterd even laten koelen in de koelkast een half uurtje dan er uit halen en dan in de oven doen en zodra het klaar is is de smaak zeer lekker.:p