Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd
PT45M
Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd
Een heerlijk geroosterde kippenvleugeltjes met zaanse mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Janny van der Wal
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Leg de kippenvleugeltjes/drumsticks in een grote kom en bestrooi deze met zout en peper.
Schep de olijfolie en mosterd er doorheen. Wrijf alles goed in het vlees.
Verdeel de kip gelijkmatig over de bakplaat. Rooster de kip in het midden van de oven in een half uurtje goudbruin en gaar. Schep ze intussen een paar maal snel om; de mosterd mag niet verbranden.
Doe de kip op een schaal en strooi de peterselie er overheen.
Leg de kippenvleugeltjes/drumsticks in een grote kom en bestrooi deze met zout en peper.
Schep de olijfolie en mosterd er doorheen. Wrijf alles goed in het vlees.
Verdeel de kip gelijkmatig over de bakplaat. Rooster de kip in het midden van de oven in een half uurtje goudbruin en gaar. Schep ze intussen een paar maal snel om; de mosterd mag niet verbranden.
Doe de kip op een schaal en strooi de peterselie er overheen.
HENNY zegt: