KookJij

Geroosterde knolselderij met blauwaderkaas en walnoten

Geroosterde knolselderij met blauwaderkaas en walnoten
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie: 390 kCal energie
14 Gram eiwit
32 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Plus
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde knolselderij met blauwaderkaas en walnoten te bereiden

  1. Snijd de wortelige onderkant van de knolselderij af en prik met een vork gaatjes in de knolselderij. 
  2. Bestrijk daarna met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  3. Pof de knolselderij in een passende ovenschaal in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius in circa 25 minuten gaar.
  4. Snijd de knol in 8 parten en verdeel over 4 of 8 borden.
  5. Besprenkel met 4 eetlepels extra vergine olijfolie en verkruimel er de Blue Stilton met port over.
  6. Bestrooi met de grofgehakte walnoten en de platte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst