Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde zomergroenten met basilicumdressing
PT60M
Geroosterde zomergroenten met basilicumdressing
Een heerlijk geroosterde zomergroenten met basilicumdressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde zomergroenten met basilicumdressing te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de groenten in een ovenschaal. Verdeel de olie erover en bestrooi royaal met zout en peper. Rooster de groenten 45 minuten in de oven.
Meng voor de dressing de pijnboompitten met de basilicum, look en olie. Voeg een flinke snuif zout en peper toe en pureer glad.
Giet de dressing over de warm geroosterde groenten.
Meng voor de dressing de pijnboompitten met de basilicum, look en olie. Voeg een flinke snuif zout en peper toe en pureer glad.
Giet de dressing over de warm geroosterde groenten.