Recept
« Terug naar recepten
Gesmoorde witlof met buikspek en druiven
PT60M
Gesmoorde witlof met buikspek en druiven
Een heerlijk gesmoorde witlof met buikspek en druiven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gesmoorde witlof met buikspek en druiven te bereiden
maak de stronken witlof schoon,snijd ze in vieren en leg ze in een met boter ingevette ovenschaal.doe er ook de fijngehakte sjalotjes,de druiven,de blokjes spek en een snufje peper bij.zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden en voeg 1/2 soeplepel groentenbouillon toe zodra de groenten beginnen te bakken.Laat de schaal dan nog 40 minuten in de oven staan.Breng het gerecht op het laatste moment op smaak met zout en serveer lauwwarm.