KookJij

Gesmoorde witlof met buikspek en druiven

Een heerlijk gesmoorde witlof met buikspek en druiven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gesmoorde witlof met buikspek en druiven te bereiden

maak de stronken witlof schoon,snijd ze in vieren en leg ze in een met boter ingevette ovenschaal.doe er ook de fijngehakte sjalotjes,de druiven,de blokjes spek en een snufje peper bij.zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden en voeg 1/2 soeplepel groentenbouillon toe zodra de groenten beginnen te bakken.Laat de schaal dan nog 40 minuten in de oven staan.Breng het gerecht op het laatste moment op smaak met zout en serveer lauwwarm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst