Recept
« Terug naar recepten
Gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen
PT30M
Gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen
Een heerlijk gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
kwekerij van exotische groenten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen te bereiden
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
In de (surinaamse ) toko kan je bakkeljouw kopen; als alternatief kun je stokvis gebruiken, maar goed uitgelekte ansjovis kan ook; (het is uitproberen, je smaakpappillen moeten er misschien aan wennen als je gewend bent origineel te bereiden).