Recept
« Terug naar recepten
Gestoofde gehaktballen
PT60M
Gestoofde gehaktballen
Een heerlijk gestoofde gehaktballen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
irma van hetten
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofde gehaktballen te bereiden
Het gehakt aan maken met zout,zwarte peper,nootmuskaat(2 mespuntjes),gesneden ui en tomatenpuree. De fijngesneden sopegroente, het uitgeknepen en fijngeprakte brood toevoegen en tenslotte de melk en het ei.Goed mengen en hiervan balletjes vormen.In de hete olie of margarine de balletjes voorzichtig bakken. De balletjes uit het vet halen. De ui en stukjes tomaat fruiten en 1/2 glas water,de verse peper en de fijngesneden soepgroente toevoegen. De balletjes hierin ongeveer een half uur gaar stoven. Op smaak afmaken met bouillonblokjes.