Recept
« Terug naar recepten
Gestoomd lamshaasje
PT45M
Gestoomd lamshaasje
Een heerlijk gestoomd lamshaasje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoomd lamshaasje te bereiden
Bestrooi de lamshaasjes met de gehakte kruiden en laat ze ongeveer 1 uur marineren.Stoom de lamshaasjes vervolgens 10 minuten.stoof ondertussen de kropjes sla kort in wat hete olie,bestrooi ze met wat zout en legze op een schaal.leg de in plakjes gesneden lamshaasjes er bovenop.bak de tuinbonen in een klontje boter in de koekenpan.Klop de eierdooiers met 150 mililiter bouillon en het sap van 1 citroen met een garde tot een sausje.Voeg het sausje toe aan de tuinbonen.Draai het vuur op het laagste pitje,blijf roeren en strooi er wat zout en peper overheen.Schenk het sausje over het vlees.
willem zegt:
Willem;)