Recept
« Terug naar recepten
Gestoomde Chinese visrolletjes
PT15M
Gestoomde Chinese visrolletjes
Een heerlijk gestoomde chinese visrolletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoomde Chinese visrolletjes te bereiden
Dompel de wortel 1 minuut in kokend water onder en laat uitlekken.
Breng in een stoompan 5 cm water aan de kook.
Wrijf de vis met zout in.
Leg de paksoi erop, rol de vis op en zet ze met prikker vast.
Stoom de rolletjes op hun zijkant in een stoommandje boven kokend water in ± 8 minuten gaar.
Bestrooi de rolletjes met gember, lente-ui en wortel.
Verwarm de oliesoorten samen.
Geef de sojasaus en hete olie bij de vis.
Serveer er een timbaaltje rijst bij.
Breng in een stoompan 5 cm water aan de kook.
Wrijf de vis met zout in.
Leg de paksoi erop, rol de vis op en zet ze met prikker vast.
Stoom de rolletjes op hun zijkant in een stoommandje boven kokend water in ± 8 minuten gaar.
Bestrooi de rolletjes met gember, lente-ui en wortel.
Verwarm de oliesoorten samen.
Geef de sojasaus en hete olie bij de vis.
Serveer er een timbaaltje rijst bij.