Recept
« Terug naar recepten
gestoomde mosselen in kokosmelk
PT10M
gestoomde mosselen in kokosmelk
Een heerlijk gestoomde mosselen in kokosmelk recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe gestoomde mosselen in kokosmelk te bereiden
-verwarm de wok op een hoog vuur en voeg olie toe.
-roerbak de knoflook, gember, chilipeper en lente-uitjes 30 sec.
-giet de kokosmelk erbij en vervolgens de sojasaus
-rasp de schil van de limoenen boven het kokosmengsel en voeg suiker toe
-meng alles en breng het aan de kook-voeg de mosselen toe
- breng weer aan de kook en dek de wok af en laat de mosselen 5-6 min flink doorkoken totdat ze allemaal open zijn
-haal de wok van het vuur en voeg koriander toe en schep alles door
-breng de mosselen op smaak met zout en peper
-schep de mosselen in kommen of zet de wok op tafel
-roerbak de knoflook, gember, chilipeper en lente-uitjes 30 sec.
-giet de kokosmelk erbij en vervolgens de sojasaus
-rasp de schil van de limoenen boven het kokosmengsel en voeg suiker toe
-meng alles en breng het aan de kook-voeg de mosselen toe
- breng weer aan de kook en dek de wok af en laat de mosselen 5-6 min flink doorkoken totdat ze allemaal open zijn
-haal de wok van het vuur en voeg koriander toe en schep alles door
-breng de mosselen op smaak met zout en peper
-schep de mosselen in kommen of zet de wok op tafel