Recept
« Terug naar recepten
Gestoomde Vis
PT20M
Gestoomde Vis
Een heerlijk gestoomde vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoomde Vis te bereiden
Leg de stukken vis op bananenblad in de stoompan
en laat deze met wat soyasaus, zout, gember en suiker
ongever 8 min stomen.
Dan de heel fijn gesneden lenteui er op
Wat hete olie en soya er over sprenkelen.
en laat deze met wat soyasaus, zout, gember en suiker
ongever 8 min stomen.
Dan de heel fijn gesneden lenteui er op
Wat hete olie en soya er over sprenkelen.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Zo puur maar zo smakelijk.