Recept
« Terug naar recepten
gevuld glaasje met eendenborst en konfijt
PT10M
gevuld glaasje met eendenborst en konfijt
Een heerlijk gevuld glaasje met eendenborst en konfijt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe gevuld glaasje met eendenborst en konfijt te bereiden
VOORBEREIDING
scheur de basilicumblaadjes in stukjes
BEREIDING
1. bak de pijnboompitten zonder vetstof in een pan. haal ze eruit en bak de eendenborstsneetjes krokant in enkele minuten
2. laat ondertussen de couscous zwellen in 6 eetlepels water. breng op smaak met peper en zout en meng met de basilicumsnippers en de tomatenkonfijt.
3. verdeel over de glaasjes. leg erbovenop een tapijtje van pijnboompitten en steek rechtop in elk glaasje 2 krokante eendenborstsneetjes
scheur de basilicumblaadjes in stukjes
BEREIDING
1. bak de pijnboompitten zonder vetstof in een pan. haal ze eruit en bak de eendenborstsneetjes krokant in enkele minuten
2. laat ondertussen de couscous zwellen in 6 eetlepels water. breng op smaak met peper en zout en meng met de basilicumsnippers en de tomatenkonfijt.
3. verdeel over de glaasjes. leg erbovenop een tapijtje van pijnboompitten en steek rechtop in elk glaasje 2 krokante eendenborstsneetjes
Mijn kookverhaal (sara decock)
een receptje van mijn werk geleerd en bij de mensen die ik uitmodig krijgen ze dit happje wel iets om in de winter te eten met de feestdagen