Recept
« Terug naar recepten
Gevulde aardappeltjes met peterselieboter
PT25M
Gevulde aardappeltjes met peterselieboter
Heerlijke gevulde aardappeltjes met kruidenboter. Weer eens iets anders dan gewone aardappelen en heel goed voor te bereiden
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Duits kooktijdschrift Essen & Trinken april 2009
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde aardappeltjes met peterselieboter te bereiden
- Aardappelen wassen en in water met zout plm. 15 - 20 minuten gaar koken. Aardappelen afgieten, met koud water afblussen en pellen.
- Aardappelen met een klein mesje uithollen. 1/2 cm brede rand laten staan.
- Het aardappelkruim uit de aardappelen grof hakken en met boter, peper, zout en peterselie door elkaar mengen. Aardappelen vullen met het aardappelkruimmengsel.
- Aardappelen onder een hete grill plm. 4 - 5 minuten goudbruin grillen
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Heerlijk bijgerecht dat je grotendeels kunt voorbereiden,