Recept
« Terug naar recepten
Gevulde conchiglioni
PT20M
Gevulde conchiglioni
Een heerlijk gevulde conchiglioni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde conchiglioni te bereiden
Kook de pastaschelpen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de paprikablokjes met de feta, peterselie en kruid met peper en zout. Vul er de pastaschelpen mee.
Spoel de tomaten en laat uitlekken. Verhit olie in een grote steelpan. Fruit de knoflook en voeg de tomaten toe. Kruid met zeezout en gaar enkele minuutjes tot de tomaten bijna openbarsten.
Voeg de gevulde schelpen toe en laat 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Bestrooi met verse basilicum en serveer.
Meng de paprikablokjes met de feta, peterselie en kruid met peper en zout. Vul er de pastaschelpen mee.
Spoel de tomaten en laat uitlekken. Verhit olie in een grote steelpan. Fruit de knoflook en voeg de tomaten toe. Kruid met zeezout en gaar enkele minuutjes tot de tomaten bijna openbarsten.
Voeg de gevulde schelpen toe en laat 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Bestrooi met verse basilicum en serveer.