Recept
« Terug naar recepten
Gevulde courgette (evt met Marokkaanse worstjes)
PT30M
Gevulde courgette (evt met Marokkaanse worstjes)
Een heerlijk gevulde courgette (evt met marokkaanse worstjes) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde courgette (evt met Marokkaanse worstjes) te bereiden
Snijd de courgette open, zodat hij van onderen aan elkaar blijft zitten.
Maak een marinade van 5 knoflookteentjes, geperst
en overige ingrediënten.
Laat 15 min staan en vul de courgette hiermee.
Sluit de courgette met coctailprikkers.
Verwarm de oven voor op 150°C en laat de courgette een 1/2 uur garen.
Gaar de Marokkaanse worstjes mee.
In stukken verdelen en opdienen.
Pas op courgette is heet!
Maak een marinade van 5 knoflookteentjes, geperst
en overige ingrediënten.
Laat 15 min staan en vul de courgette hiermee.
Sluit de courgette met coctailprikkers.
Verwarm de oven voor op 150°C en laat de courgette een 1/2 uur garen.
Gaar de Marokkaanse worstjes mee.
In stukken verdelen en opdienen.
Pas op courgette is heet!