KookJij

Gevulde eierdopjes

Een heerlijk gevulde eierdopjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 18 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Visgerechten voor het jonge volk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde eierdopjes te bereiden

De eieren zorgvuldig breken, de schalen wassen en laten drogen.
De eieren in een kom mengen met het bieslook, peper en zout.
De boter laten smelten in een pan. De eieren toevoegen en op een heel zacht vuurtje voortdurend omroeren tot een halfvaste massa.
Het bakproces stoppen door er de melk onder te roeren.
De eischalen vullen met wat roerei en volgens eigen fantasie afwerken met de Noordzeegarnalen, reuzengarnalen, langoustinesstaarten en zalmeitjes. Naar wens garneren en serveren in eierdopjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Maggie

Maggie zegt:
Hoi dit is wat voor ons ziet er leuk uit en is snel klaar!!! leuke site!
addie

addie zegt:
Wat ziet dit er erg lekker uit. Ga het zeker eens proberen.
Bedankt.