KookJij

Gevulde eieren

Een heerlijk gevulde eieren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.cocktailz.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde eieren te bereiden

Kook en pel eerst de eieren. Laat ze afkoelen en snij ze vervolgens doormidden. Haal de eidooier eruit en pers deze door een zeef. Verdeel het eigeel over twee bakjes.

Bakje 1 gebruiken we voor het eerste recept. Vul dit bakje aan met de
mayonaise, mosterd, fijngesneden bieslook, tijm en breng op smaak met peper en zout. Roer de vulling goed door en zet deze in de koelkast.

Bakje 2 is voor de pesto eieren. Vul dit bakje aan met de pesto, olijfolie en Parmezaanse kaas. Roer de vulling goed door en zet deze in de koelkast.

Vul de eieren vlak voor het serveren met behulp van een spuitzak. Garneer recept 1 met stukjes bieslook en een klein beetje ketchup. De garnering van recept 2 bestaat uit een kappertje. Genieten maar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Lohr

Harry Lohr zegt:
Deze gaan wij maken met kerst!