Recept
« Terug naar recepten
Gevulde eieren
PT60M
Gevulde eieren
Een heerlijk gevulde eieren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
115
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.cocktailz.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde eieren te bereiden
Kook en pel eerst de eieren. Laat ze afkoelen en snij ze vervolgens doormidden. Haal de eidooier eruit en pers deze door een zeef. Verdeel het eigeel over twee bakjes.
Bakje 1 gebruiken we voor het eerste recept. Vul dit bakje aan met de
mayonaise, mosterd, fijngesneden bieslook, tijm en breng op smaak met peper en zout. Roer de vulling goed door en zet deze in de koelkast.
Bakje 2 is voor de pesto eieren. Vul dit bakje aan met de pesto, olijfolie en Parmezaanse kaas. Roer de vulling goed door en zet deze in de koelkast.
Vul de eieren vlak voor het serveren met behulp van een spuitzak. Garneer recept 1 met stukjes bieslook en een klein beetje ketchup. De garnering van recept 2 bestaat uit een kappertje. Genieten maar!
Bakje 1 gebruiken we voor het eerste recept. Vul dit bakje aan met de
mayonaise, mosterd, fijngesneden bieslook, tijm en breng op smaak met peper en zout. Roer de vulling goed door en zet deze in de koelkast.
Bakje 2 is voor de pesto eieren. Vul dit bakje aan met de pesto, olijfolie en Parmezaanse kaas. Roer de vulling goed door en zet deze in de koelkast.
Vul de eieren vlak voor het serveren met behulp van een spuitzak. Garneer recept 1 met stukjes bieslook en een klein beetje ketchup. De garnering van recept 2 bestaat uit een kappertje. Genieten maar!
Harry Lohr zegt: