Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Eieren
PT15M
Gevulde Eieren
Een heerlijk gevulde eieren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Femke Fennema
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
24 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Fem
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Eieren te bereiden
Kook de eieren, pel ze en leg ze in koud water, als ze koud zijn in de lengte halveren, eidooiers in de kom doen met de fijn gesneden sjalot, boursin, zwarte peper, mayonaise,
beetje aromat.Prak dit allemaal totdat een smeuiige substantie ontstaat. Proef het en voeg zn nog aromat of peper toe.
beetje aromat.Prak dit allemaal totdat een smeuiige substantie ontstaat. Proef het en voeg zn nog aromat of peper toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fem zegt:
Het recept is inderdaad uit mijn eigen keuken. Ik maak ze vaak voor een feestje en de mensen vinden het erg lekker.;)
lotte1 zegt:
w.porck zegt:
Willem.;)
Liske zegt: