Recept
« Terug naar recepten
Gevulde eieren
PT30M
Gevulde eieren
Een heerlijk gevulde eieren recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde eieren te bereiden
Pel de eieren en snijd ze door in de lengte.Haal de dooiers eruit en wrijf deze door een zeef.Laat de tonijn goed uitlekken,verwijder evt.graatjes en velletjes en pureer het visvlees.Meng de eidooier,tonijn,zachte boter,citroensap,peterselie,kappertjes,peper en zout goed door elkaar tot een romige massa.Doe deze over in een spuitzak met een grof gekartelde spuitmond en geef de eiwitten een mooie rozet.Garneer deze met een toefje peterselie.
stan groot zegt: