Recept
« Terug naar recepten
Gevulde forel uit de oven
PT30M
Gevulde forel uit de oven
Een heerlijk gevulde forel uit de oven recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
thaiskookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde forel uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Dep de forellen droog en bestrooi de binnenkant met zout en peper.Maak de bosuitjes schoon en snijd ze fijn.Pel en snipper de knoflook.Schep de bosuitjes,knoflook,tamarinde en sojasaus in een kom door elkaar en vul de forellen ermee.Bind ze dicht met rolladetouw.Vet een bakplaat in met boter en leg de forellen erop.Bak de forellen 12 minuten in de oven en keer ze halverwege de baktijd.Neem de bakplaat uit de oven en leg de forellen op 4 borden.Bestrooi ze met het sesamzaad.