Recept
« Terug naar recepten
Gevulde gehaktballetjes
PT30M
Gevulde gehaktballetjes
Een heerlijk gevulde gehaktballetjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
J. van der Heijden - Mevr. Oomen 240112
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde gehaktballetjes te bereiden
Kneed het gehakt met de knoflook, zout, peper, ketoembar, chilipoeder en het ei en vorm er met vochtige handen 12 balletjes van.
Duw telkens een balletje plat en schep in het midden een theelepel verse kaas.
Leg het plakje gehakt in de handpalm en knijp die voorzichtig dicht zodat de vulling in het gehakt gevouwen wordt.
Rol weer tot een balletje.
Bak de gehaktballetjes in boter of olie gaar.
Lekker met een salade met veel kruiden en gehalveerde kerstomaten.
Duw telkens een balletje plat en schep in het midden een theelepel verse kaas.
Leg het plakje gehakt in de handpalm en knijp die voorzichtig dicht zodat de vulling in het gehakt gevouwen wordt.
Rol weer tot een balletje.
Bak de gehaktballetjes in boter of olie gaar.
Lekker met een salade met veel kruiden en gehalveerde kerstomaten.