Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kaas paratha - indisch platbrood
PT15M
Gevulde kaas paratha - indisch platbrood
Een heerlijk gevulde kaas paratha - indisch platbrood recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
zainab haider
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
5-6 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kaas paratha - indisch platbrood te bereiden
Maak het deeg zoals beschreven in mijn paratha recept. Pak iets meer deeg af dan normaal en rol het tot een bal, duw dan met je vingers in het midden van die bal todat je een soort komvorm hebt gekregen. Vul dit op met geraspte kaas naar keuze. Vouw de kanten naar binnen en druk goed op elkaar. Leg op je werkvlak en rol uit tot een platte plak. Doe wat boter op je voorverwarmde pan en bak de paratha aan 2 kanten tot bruin en gaar.
Rabia zegt: