Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kalfsrolletjes
PT40M
Gevulde kalfsrolletjes
Een heerlijk gevulde kalfsrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bert Allers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kalfsrolletjes te bereiden
Vlees eventueel nog iets dunner uitrollen en aan één kant met tapenade bestrijken.
Pijnboompitten in droge koekepan lichtbruin roosteren.
Kappertjes en pijnboompitten grof hakken, mengen en en over vlees verdelen.
Vlees oprollen en rolletjes met keukentouw opbinden.
Olie en boter verhitten en rolletjes hierin in 15 min. rondom bruin bakken.
Bouillon toevoegen en rolletjes op zacht vuur in ongeveer 30 min. gaar stoven.
Rolletjes uit pan nemen.
Slagroom door stoofvocht roeren.
Saus ongeveer 4 min. laten inkoken
Basilicum erdoor roeren en saus bij rolletjes serveren.
Geef er tagliatelle bij.
Pijnboompitten in droge koekepan lichtbruin roosteren.
Kappertjes en pijnboompitten grof hakken, mengen en en over vlees verdelen.
Vlees oprollen en rolletjes met keukentouw opbinden.
Olie en boter verhitten en rolletjes hierin in 15 min. rondom bruin bakken.
Bouillon toevoegen en rolletjes op zacht vuur in ongeveer 30 min. gaar stoven.
Rolletjes uit pan nemen.
Slagroom door stoofvocht roeren.
Saus ongeveer 4 min. laten inkoken
Basilicum erdoor roeren en saus bij rolletjes serveren.
Geef er tagliatelle bij.