Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kerrieaardappelen
PT35M
Gevulde kerrieaardappelen
Een heerlijk gevulde kerrieaardappelen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
kees de hond
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
silvo.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kerrieaardappelen te bereiden
Boen de aardappelen schoon en kook deze met schil in ca. 25 minuten gaar.
Pel en snipper intussen de ui.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Bak in een koekenpan het gehakt in de olie rul. Fruit de ui, paprika, doperwten, Silvo pikante Kerrie, Silvo gemalen Knoflookvlokken, zout en peper ca. 5 minuten mee.
Neem elke warme aardappel met een theedoek vast en hol de aardappel aan de bovenzijde uit. Leg de uitgeholde aardappelen in de ovenschaal, vul de aardappelen met het kerriegehakt en strooi er kaas over.
Bak de kerrieaardappelen ca. 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Pel en snipper intussen de ui.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Bak in een koekenpan het gehakt in de olie rul. Fruit de ui, paprika, doperwten, Silvo pikante Kerrie, Silvo gemalen Knoflookvlokken, zout en peper ca. 5 minuten mee.
Neem elke warme aardappel met een theedoek vast en hol de aardappel aan de bovenzijde uit. Leg de uitgeholde aardappelen in de ovenschaal, vul de aardappelen met het kerriegehakt en strooi er kaas over.
Bak de kerrieaardappelen ca. 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Mijn kookverhaal (kees de hond)
Lekker met een gemengde salade
elzebub zegt: