KookJij

Gevulde kerrieaardappelen

Een heerlijk gevulde kerrieaardappelen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: silvo.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde kerrieaardappelen te bereiden

Boen de aardappelen schoon en kook deze met schil in ca. 25 minuten gaar.
Pel en snipper intussen de ui.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Bak in een koekenpan het gehakt in de olie rul. Fruit de ui, paprika, doperwten, Silvo pikante Kerrie, Silvo gemalen Knoflookvlokken, zout en peper ca. 5 minuten mee.
Neem elke warme aardappel met een theedoek vast en hol de aardappel aan de bovenzijde uit. Leg de uitgeholde aardappelen in de ovenschaal, vul de aardappelen met het kerriegehakt en strooi er kaas over.
Bak de kerrieaardappelen ca. 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Mijn kookverhaal (kees de hond)

Lekker met een gemengde salade

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

elzebub

elzebub zegt:
Hoi Kees, een tip.Boen de aardappels schoon prik ze in en leg ze ster-gewijs op 2 lagen keukenpapier in de magnetron,na ca. 3 min. omdraaien en nogmaals 3 min. verpak ze 15 min. in aluminium-folie en klaar is Kees. Gr. Els;)