Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes
PT30M
Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes
Een heerlijk gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes te bereiden
Eieren in 10 minuten hard koken, in koud water afspoelen, pellen en fijn prakken. Met een scherp mesje kapje van de kerstomaatjes afsnijden, uithollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier. Rolletjes maken van 1/2 ansjovisfilet (in de lengte doormidden gesneden) met in het midden een kappertje. Eieren door een zeef drukken, en boter en roomkaas erdoor roeren. Tomaatjes vullen met eimengsel en hierop het ansjovisrolletje met kappertje leggen. Tot gebruik in de koelkast bewaren.