KookJij

Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes

Een heerlijk gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes te bereiden

Eieren in 10 minuten hard koken, in koud water afspoelen, pellen en fijn prakken. Met een scherp mesje kapje van de kerstomaatjes afsnijden, uithollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier. Rolletjes maken van 1/2 ansjovisfilet (in de lengte doormidden gesneden) met in het midden een kappertje. Eieren door een zeef drukken, en boter en roomkaas erdoor roeren. Tomaatjes vullen met eimengsel en hierop het ansjovisrolletje met kappertje leggen. Tot gebruik in de koelkast bewaren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst